Ceartă, bătăi şi împuşcături între un român şi un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cearta dintre cei doi a izbucnit duminică, într-un bar din localitatea Miramare, în apropiere de Rimini, unde cei doi se întâlniseră din întâmplare. Românul îl cunoştea pe italian de mai

Cearta dintre cei doi a izbucnit duminică, într-un bar din localitatea Miramare, în apropiere de Rimini, unde cei doi se întâlniseră din întâmplare. Românul îl cunoştea pe italian de mai multe luni, de când acesta avusese o relaţie sentimentală cu sora sa.

Nu se cunoaşte exact motivul pentru care aceştia au început să se certe, dar când discuţia a devenit aprinsă, românul a hotărât să plece.

A ieşit din bar şi tocmai când se pregătea să urce în maşină, italianul i-a sărit în spate, l-a lovit cu pumnul, apoi a scos un pistol şi decărcat arma în direcţia românului.  Românul a scăpat ca prin urechile acului, proiectilul nimerind în portiera maşinii.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au avut de la cine să obţină informaţii despre cele întâmplate. Italianul a părăsit locul altercaţiei, iar titularul barului şi vânzătorul nu au vrut să coopereze cu investigatorii.

Cei doi au declarat că nu văzuseră nimic, depoziţie care nu i-a mulţumit pe poliţişti şi i-au arestat pe cei doi pentru complicitate.

Identitatea tânărului italian a rămas necunoscută. Din cercetările făcute până acum,  acesta nu este rezident la Rimini.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite