Carabinieri ameninţaţi cu moartea de către trei români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carabinieri ameninţaţi cu moartea de către trei români
Carabinieri ameninţaţi cu moartea de către trei români

Trei români din oraşul Massafra, provincia Taranto, au opus rezistenţă forţelor de ordine italiene, înjurându-i şi ameninţându-i pe aceştia cu moartea pentru a le demonstra că nu le este frică.

Potrivit publicaţiei web ¨Manduria Oggi¨, în cursul zilei de 3 noiembrie, trei cetăţeni români au fost arestaţi de către carabinierii din oraşul Massafra din cauză că sechestraseră o femeie de naţionalitate poloneză.

Cei trei bărbaţi au fost văzuţi împreună cu femeia poloneză de un echipaj al carabinierilor în apropierea unui supermarket. Femeia i-a privit insistent pe carabinieri până când aceştia s-au sesizat şi s-au îndreptat spre ea.

În acel moment, unul dintre români, Gheorghe Constantin, a început să o atenţioneze pe femeie să nu mai atragă atenţia forţelor de ordine. Carabinierii au observat că grupul de oameni devenea din ce în ce mai agitat, aşa că s-au îndreptat către ei pentru a-i interoga. În acel moment, femeia a izbucnit în lacrimi şi le-a povestit carabinierilor toata situatia sa.

Poloneza a rămas fără serviciu în urmă cu o lună, lucrând ca şi îngrijitoare a unui bătrân.

Pe cei trei români i-a cunoscut în gara oraşului după ce a rămas fără serviciu şi fără casă. Aceştia i-au propus să o găzduiască într-o casă părăsită. Din cauza că nu avea unde să doarmă a acceptat propunerea.

Din acel moment a început calvarul femeii: a fost nevoită să doarmă pe podea, pe un carton şi i-a fost interzisă de către Gheorghe Constantin părăsirea casei, fiind ameninţată cu moartea în cazul în care încearca să plece.
Ceilalţi doi bărbaţi sunt Răducanu Vasile Ciprian, 29 de ani şi Belciu Irinel Costantin, 31 de ani.

Află de pe “Adevărul.it” cum au fost ameninţaţi cu moartea carabinierii de către cei trei români.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite