Camionagiu înjunghiat de concubină, în timp ce conducea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camionagiul Stefan Vasile, de 54 de ani, a fost ucis cu trei lovituri de cuţit în zona inimii, chiar în timp ce conducea capul-tractor al tirului pe care lucra. Crima a fost înfăptuită

Camionagiul Stefan Vasile, de 54 de ani, a fost ucis cu trei lovituri de cuţit în zona inimii, chiar în timp ce conducea capul-tractor al tirului pe care lucra. Crima a fost înfăptuită într-un moment de furie de către concubina cu care locuia de câteva luni.

Din declaraţiile femeii, reiese faptul că motivul care a împins-o înspre gestul extrem a fost insistenţele bărbatului de a presta servicii sexuale, contra-cost, unui coleg de muncă. La refuzul acesteia, Vasile a devenit violent şi a încercat să o prindă de păr, moment în care femeia a luat din poşetă un cuţit de bucătărie şi l-a înjughiat de trei ori în piept. Camionagiul a murit pe loc, iar maşina a deraiat şi s-a oprit într-un zid.

Alarma a fost dată de automobiliştii din zonă, care au văzut femeia coborând din maşina avariată şi strigând "L-am omorât! L-am omorât!" Femeia, în vârsta de 51 de ani, a fost dusă la spital pentru o uşoară contuzie la cap, după care a ajuns în arestul poliţiei. Crima a avut loc luni noapte, pe şoseaua Via degli Olmi, în localitatea Sesto Fiorentino, lângă Florenţa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite