Bunică arestată pentru că şi-a lăsat copilul nesupravegheat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunica unui copil care abia împlinise un an a fost arestată ieri, fiind acuzată de "abandon de minori". Părinţii i l-au lăsat în grijă femeii de 51 de ani pe micuţ, în perioada în care

Bunica unui copil care abia împlinise un an a fost arestată ieri, fiind acuzată de "abandon de minori". Părinţii i l-au lăsat în grijă femeii de 51 de ani pe micuţ, în perioada în care ei erau la muncă.

Din primele cercetări, rezultă că alarma a fost dată de un cetăţean care, trecând pe sub balconul familiei de români, a auzit ţipete puternice.

Ridicând privirea, el a văzut atârnând în afara ferestrei, la etajul al treilea, un copil. Îmediat după ce a telefonat la Urgenţe, trecătorul a alarmat şi un muncitor care făcea curat în blocul respectiv şi care, după insistente bătăi în uşă, a decis să intre cu forţa în casă. După spargerea uşii, salvatorii au pus în siguranţă copilul, după care au încercat să înţeleagă ce se întâmplase cu persoana care ar fi trebuit să-l supravegheze.

Carabinierii sosiţi la faţa locului nu au găsit bunica în grija căreia ar fi trebuit să fie copilul, ci doar câteva oale puse la foc în bucătărie şi geamul de la dormitor larg deschis. Părinţii au fost contactaţi telefonic imediat. Când a revenit acasă, bunica, mama tătălui, a fost întâmpinată de poliţişti, care au Insoţit-o la secţie şi au pus-o sub acuzaţia de abandon de minori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite