Bordel în corturi, într-o pădure de pini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prostituatele românce îi momesc pe italieni într-o rezervaţie, lângă reşedinţa prezidenţială Rezervaţia de pini Castel Fusano, aflată la 10 kilometri de capitala Italiei, devine

Prostituatele românce îi momesc pe italieni într-o rezervaţie, lângă reşedinţa prezidenţială

Rezervaţia de pini Castel Fusano, aflată la 10 kilometri de capitala Italiei, devine vara loc de acţiune şi de refugiu pentru prostituate şi pentru vagabonzi.

Strada care traversează cele 1.100 de hectare de pădure de pini face legătura între autostrada care duce la Roma şi Ostia, litoralul Mării Tirreniene. Pe tot parcursul celor aproximativ cinci kilometri, prostituate de toate vârstele, românce şi nu numai, aşteaptă clienţii care se întorc de la malul mării. Multe dintre ele îşi mută reşedinţa pe timpul verii printre pini, improvizând dormitoare de urgenţă la cort.

Pericol de incendii

Fenomenul este cunoscut atât de localnici, cât şi de forţele de ordine. Numai în vara trecută, rezervaţia a fost afectată de 20 de incendii provocate din neglijenţă. Instituţia Corpo Forestale, care se ocupă cu protecţia pădurilor, a estimat că, într-un an, prin rezervaţie trec 800 de persoane, de la prostituate la vagabonzi sau muncitori "de sezon".

Prostituatele atrag atenţia în timpul zilei prin îmbrăcămintea sumară, iar în timpul nopţii îşi semnalizează prezenţa cu lanterne. Româncele sunt numeroase şi stau în grupuri de câte trei, aşteptând în picioare. În "comerţul sexual", două lucruri sunt subiecte tabu, indiferent de zonă: vârsta şi posibilii "protectori".

Taxe pentru peisaj

Despre restul, fetele vorbesc deschis: de la fanteziile clienţilor şi până la câştiguri. Pentru că rezervaţia este considerată o zonă exotică, preţurile sunt mai ridicate.Dacă pe centurile Romei costul unui sex oral nu depăşeşte 30 de euro, spre mare poate ajunge şi la 50.

Şi băieţii care se prostituează împart aceeaşi rezervaţie cu fetele, dar sunt mai puţin expansivi. Datorită vârstelor fragede, nici lor nu le lipsesc clienţii. Când temperaturile vor scădea, ei îşi vor relua locul în Piazza della Repubblica, din centrul Romei, cunoscută pentru prostituţia
masculină.

Control la acte, fără pedepse

Româncele ştiu că, dacă au o carte de identitate valabilă, nu vor fi duse nici măcar la comisariat pentru identificare. "Rezervaţia a devenit un supermarket al sexului. Noi nu putem decât să le controlăm documentele şi, dacă nu au antecedente penale, îşi continuă treaba nestingheriţi", ne-a spus Riccardo Morelli, subinspector la comisariatul din localitatea învecinată Ostia.

Rezervaţia a devenit un supermarket al sexului. Noi le controlăm documentele şi, dacă nu au antecedente, îşi continuă treaba
Riccardo Morelli, subinspector la comisariatul din localitatea Ostia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite