Bonusuri băneşti pentru familiile numeroase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La propunerea reprezentantului primăriei pentru  Servicii Sociale, Marco Borgione, Consiliul Comunal al oraşului Torino a decis să acorde ajutoare financiare familiilor cu mulţi

La propunerea reprezentantului primăriei pentru  Servicii Sociale, Marco Borgione, Consiliul Comunal al oraşului Torino a decis să acorde ajutoare financiare familiilor cu mulţi copii.

Beneficiare ale acestui avantaj vor fi familiile care locuiesc în Torino, indiferent dacă sunt italiene, comunitare sau extracomunitare. Singura condiţie este ca ele să fie compuse din părinţi şi minimum patru copii, inclusiv copiii luaţi în îngrijire temporară.

Sunt consideraţi a face parte din familie şi copiii de până la 25 de ani, dacă sunt sub întreţinerea părinţilor. Suma minimă fixată pentru acest an este de 333,42 euro. Această sumă se adaugă la celelalte ajutoare statale şi comunale. Condiţia principală pentru a avea acces la acest bonus este de a nu poseda un venit anual mai mare de 29.000 de euro.
 
Familiile interesate au timp până la sfârşitul lunii noiembrie să facă cerere pentru acest ajutor.

La Torino există familii de români care numără şi până la 10 membri. Cazuri frecvente se întâlnesc în special în rândul celor care sunt adepţi ai Bisericii Adventiste de Ziua Şaptea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite