Bologna: o româncă a fost drogată şi apoi violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă de 27 de ani, rezidentă în Bologna, care lucra la un magazin de haine din centrul oraşului Bologna, a fost violată sâmbătă seara. Din reconstrucţia iniţială a dinamicii

O româncă de 27 de ani, rezidentă în Bologna, care lucra la un magazin de haine din centrul oraşului Bologna, a fost violată sâmbătă seara.

Din reconstrucţia iniţială a dinamicii evenimentelor, reiese faptul că tânăra a fost invitată de o prietenă, şi aceasta străină, să petreacă sfârşitul de week-end împreună, în apartamentul acesteia. În locuinţă se afla şi un marocan, în vârstă de 30 de ani, cel care se va dovedi ulterior infractor.

Ceea ce îşi aminteşte tânăra este începutul serii şi apoi momentul trezirii, dezbrăcată complet, pe patul din apartamentul prietenei, alături de marocan. Acesta iniţial i-a spus că au întreţinut relaţii sexuale însă, în momentul în care românca şi-a dat seama că este plină de vânătăi şi are dureri în diverse părţi ale corpului, şi-a schimbat versiunea.

Apoi a trecut la ameninţări, însoţite de câteva palme, după care a scos un cuţit şi ameninţător i-a cerut victimei să ţină totul secret.

Profitând de un moment de neatenţie, românca a fugit din apartament şi s-a prezentat la Urgenţe, unde medicii, observând semnele de violenţă sexuală, au chemat carabinierii. În prezent, marocanul este în arest la închisoarea Dozza.

În apartamentul acestuia a fost găsită o importantă cantitate de cocaină şi haşiş, plus instrumentele necesare ambalării şi prelucrării dozelor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite