Antonia Moldovan: „Silvio Berlusconi este un menestrel petrecăreţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana Antonia Moldovan l-a cunoscut pe prim-ministru la el acasă, când a fost invitată să cânte. Pe fondul scandalurilor în care este implicat Silvio Berlusconi, o româncă ne-a povestit partea de culise a celebrelor petreceri ale premierul italian .

Sub ancheta Tribunalului din Bari, Silvio Berlusconi este acuzat că ar fi plătit dame de companie ca să întreţină atmosfera la petrecerile organizate în Villa Certosa, din Sardinia. O româncă povesteşte pentru „Adevărul“ detalii despre una dintre petrecerile la care a participat în calitate de soprană.

Antonia Moldovan (34 ani), din Târgu Mureş, a fost invitată cu doi ani în urmă să cânte în vila lui Berlusconi. Soprană în corul Vaticanului, Antonia a concertat pentru premier şi invitaţii săi timp de câteva ore.

Românca l-a cunoscut pe premier la o întâlnire a  partidului Forza Italia, unde a cântat imnul organizaţiei. Impresionat de vocea ei, Berlusconi a invitat-o la Villa Certosa. Antonia a acceptat invitaţia; după numeroase controale făcute de gărzi, a fost condusă cu o maşină la intrarea în vilă. Premierul a ţinut să o prezinte ca oaspete de onoare şi a aşezat-o la masă în faţa lui.

În iulie, start la petreceri

Sezonul petrecerilor pe proprietatea lui Berlusconi se deschide la începutul lunii iulie pentru apropiaţii premierului. Printre aceştia, Antonia i-a recunoscut pe jurnaliştii de la Mediaset, trustul de presă al lui Silvio Berlusconi.

În seara concertului Antoniei Moldovan, Berlusconi invitase 50 de diplomaţi, jurnalişti şi politicieni, însoţiţi de doamne elegante, de care premierul avea mare grijă, încă de la intrare oferindu-le flori. Cu toate că felurile de mâncare şi băuturile erau rafinate, premierul a declarat „seara napolitană“, iar bucătarii pregăteau pizza în cuptoare amenajate într-un separeu.

Oaspeţi ameţiţi

Şi repertoriul sopranei române a fost predominant napolitan. Însuşi premierul a cântat cu ea în timpul piesei „O Sole Mio“. Politicianul italian s-a întreţinut cu fiecare oaspete, ciocnind un pahar şi schimbând o glumă. Nu puţini oaspeţi s-au ameţit la petrecere.

La finalul concertului, soprana română a primit o sumă de bani de ordinul miilor, pe care Berlusconi a numit-o „ajutor la o bursă de studiu“. Presa italiană continuă seria dezvăluirilor despre petrecerile politicianului Berlusconi. „La Repubblica“ a publicat ieri mărturisirile fotomodelului Barbarei Montereale, care spune că a primit 10.000 de euro pentru a participa la câteva „sindrofii“. Ea susţine că animatoarele sunt în general din Europa de Est, inclusiv românce şi că toate îi spun Papi lui Berlusconi.

Cuibuşorul de nebunii

La începutul lunii mai 2009, premierul Silvio Berlusconi a fost implicat în ceea ce presa a numit „Scandalul Noemi“. Prim-ministrul italian a fost acuzat că are o legătură cu o tânără de 18 ani, Noemi Letizia. Numele lui Silvio Berlusconi a apărut atunci pe primele pagini ale principalelor cotidiene din întrega lume.

O altă etapă în acest scandal a fost cea în care publicaţia spaniolă „El Pais“ a publicat în exclusivitate mai multe fotografii considerate compromiţătoare, realizate la petrecerile private ale lui Berlusconi, la Villa Certosa (foto), reşedinţa sa din Sardinia, Italia. În fotografiile surprinse de paparazzi apăreau mai multe tinere animatoare sexy şi îmbrăcate provocator, în poziţii indecente.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite