Beat la volan, a încercat să-i corupă pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 43 de ani aflat într-o  avansată stare de ebrietate a provocat zilele trecute un accident rutier la Roma. Românul a încercat să depăşească o coloană de maşini

Un român în vârstă de 43 de ani aflat într-o  avansată stare de ebrietate a provocat zilele trecute un accident rutier la Roma. Românul a încercat să depăşească o coloană de maşini şi s-a ciocnit cu un autovehicul care venea pe contra-sens, provocând daune materiale.

În timpul controlului, românul a încercat să-i corupă pe poliţiştii descinşi la faţa locului, oferindu-le suma de 90 de euro pentru a trece cu vederea accidentul. Văzând că autorităţile refuză “colaborarea”, bărbatul a încercat să-i agreseze, după care a fugit, dar a fost imediat oprit de oamenii legii. În posesia sa a fost descoperit şi un cuţit de bucătărie.

Românul a fost arestat şi asupra sa planează acuzaţiile de: rezistenţă la arest, ultraj, conducerea maşinii în stare de ebrietate, deţinere ilegală de arme albe şi încercare de corupere a autorităţilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite