Bari şi Dîmboviţa – proiecte comune de investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţi ai Provinciei Bari împreună cu cei ai asociaţiilor întreprinderilor mici şi mijlocii s-au întâlnit ieri la Bari (în sudul Italiei), pentru a prezenta rezultatele proiectului

Reprezentanţi ai Provinciei Bari împreună cu cei ai asociaţiilor întreprinderilor mici şi mijlocii s-au întâlnit ieri la Bari (în sudul Italiei), pentru a prezenta rezultatele proiectului de colaborare cu întreprinderile industriale din judetul Dâmboviţa. Iniţiativa are ca scop utilizarea eficientă a fondurilor economice structurale pentru dezvoltare în perioada 2007-2013.

Cu această ocazie, a fost prezentat şi un nou model de dezvoltare economică şi culturală propus de reprezentanţii dâmboviţeni. La eveniment a participat din partea României Iolanda Mihalache, responsabilul cu Fondurile Structurale Regionale din Dâmboviţa.Vincenzo Divella şi Vincenzo Caldarone, reprezentanţii Provinciei Bari, împreună cu numeroşi întreprinzători italieni implicaţi în proiecte de investiţii în ţara noastră, au completat echipa oficială.

La 9 iulie 2008 va mai avea loc un alt seminar organizat în cadrul Provinciei Bari, dedicat întreprinderilor mici şi mijlocii italiene care intenţionează să investească în România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite