Ateliere de muncă pentru şomeri calificaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din Torino organizează proiectul "Ateliere de muncă pentru angajarea temporară a şomerilor, italieni sau străini care sunt rezidenţi la Torino". Acţiunea este destinată

Primăria din Torino organizează proiectul "Ateliere de muncă pentru angajarea temporară a şomerilor, italieni sau străini care sunt rezidenţi la Torino".

Acţiunea este destinată persoanelor fără un loc de muncă la momentul actual, dar în posesia unei diplome recunoscute (diplomă universitară, diplomă de bacalaureat, diplomă de 10 clase etc).

Autorităţile primăriei Torino intenţionează să ofere posibilitatea de a căpăta experienţă în cadrul secţiilor serviciilor municipale dar şi în cadrul celorlalte societăţi participante, publice sau de interes public.

Pe toată durata proiectului, participanţii vor avea în continuare statutul de şomer. Potrivit normativei regionii Piemonte, persoana care va participa la aceste ateliere de muncă va fi plătită ca zilier, i se vor plăti taxele la stat şi i se va oferi un ajutor familial dacă i se cuvine.

Perioada maximă care se poate munci în acest "şantier" este de 12 luni.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite