Artizani români la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare an, oraşul Milano găzduieşte un târg internaţional foarte popular şi iubit atât de către milanezi, cât şi de străinii care trăiesc în metropolă. Mâine va fi inagurată

În fiecare an, oraşul Milano găzduieşte un târg internaţional foarte popular şi iubit atât de către milanezi, cât şi de străinii care trăiesc în metropolă.

Mâine va fi inagurată cea de-a XIII-a ediţie a menifestării, la care va participa şi România, printre cele 104 ţări invitate.

Vizitatorii au astfel posibilitatea de a cunoaşte tradiţiile şi culturile care caracterizează fiecare popor. Artizanii din România participă cu ceramică românească şi cu ţesături tradiţionale.

Meşterii populari din toată lumea expun în standuri, situate înăuntrul numeroaselor şi uriaşelor pavilioane expoziţionale.

Numărul-record de vizitatori, înregistrat în 2007, peste 3 milioane, provenind din toată Italia, a consacrat acest târg drept cea mai mare manifestare de obiecte şi produse de artizanat din lume.

Marfa expusă pe tarabe, provenind din toate ţările lumii, oferă cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona tot ceea ce îşi doresc: bibelouri, suvenire sau cadouri; îmbrăcăminte şi accesorii, mobilier şi obiecte de decor; bijuterii; produse alimentare; materiale ecologice de construcţie.

Noutatea ediţiei din 2008 a târgului de artizanat va fi prezentarea de servicii şi de tehnologii pentru construirea de case ecologice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite