Arestat pentru violenţe repetate asupra soţiei de origine italiană şi a fiicei acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român, proprietarul unui bar aflat în zona periferică de sud est a Romei (Capannelle), a fost arestat de Echipa Mobilă a Chesturii din Roma sub acuzaţia de violenţe repetate asupra soţiei

Un român, proprietarul unui bar aflat în zona periferică de sud est a Romei (Capannelle), a fost arestat de Echipa Mobilă a Chesturii din Roma sub acuzaţia de violenţe repetate asupra soţiei şi fiicei acesteia. P.P (33 ani) era deja in evidenţa poliţiei pentru clonări de cărţi de credit şi proxenetism.

Soţia de origine italiană a depus plângere după o altă noapte de agresiune. Ea a povestit poliţiştilor că pe lângă violenţele verbale şi fizice aplicate în faţa fiicei lor, pe care bărbatul o constrângea să repete jignirile aduse mamei, femeia a fost deseori agresată cu o foarfecă sau cu o şurubelniţă. Nu de puţine ori, soţul o închidea în debara unde rămânea o noapte întreagă.

După cercetările poliţiştilor conduse de Vittorio Rizzi de la Chestura din Roma, bărbatul a fost arestat, iar soţia se află într-un centru pentru protejarea femeilor agresate din Roma.




Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite