Peste 30% din membrii ¨City Angels¨ sunt români şi marocani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

¨City Angels¨ este o organizaţie non-profit fondată în Italia pentru a organiza evenimente caritabile, care asigură siguranţa pe străzile marilor oraşe.

Caracterul fundaţiei este diferit de cel al patrulelor de voluntari care au luat naştere imediat după promulgarea legii siguranţei în Italia şi al căror scop principal este de a menţine ordinea publică. Organizaţia ¨City Angels¨ (Îngerii Oraşului) nu face discriminări rasiale. Astfel, peste 30% din ¨îngerii¨ voluntari sunt de naţionalitate română şi marocană.

¨Străinii au un rol foarte important în organizaţia noastră deoarece ne ajută să-i înţelegem şi să-i ajutăm pe conaţionalii lor. Doar cu ajutorul membrilor străini reuşim să înţelegem obiceiurile imigranţilor din Italia¨ a declarat Mario Furlan, fondatorul City Angels. Acesta a mai declarat, potrivit ziarului ¨La Repubblica¨, că au fost cazuri în care, în timpul activităţilor de însoţire a femeilor care merg noaptea singure spre casă, membrii străini ai organizaţiei au fost trataţi cu reticenţă.

¨Neîncrederea nu durează nici măcar cinci minute. După aceea ¨îngerul¨ îşi poate face datoria¨ a declarat Furlan.

Află pe adevarul.it care este bilanţul activităţilor Îngerilor Oraşelor, din ultimii ani

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite