Anchetaţi de poliţie pentru că bebeluşul lor este în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil român de opt luni din comuna Trodena, din Nordul Italiei, este pe moarte la Spitalul Santa Chiara din comuna Trento. Micuţul a fost transferat ieri din secţia de reanimare, unde era

Un copil român de opt luni din comuna Trodena, din Nordul Italiei, este pe moarte la Spitalul Santa Chiara din comuna Trento. Micuţul a fost transferat ieri din secţia de reanimare, unde era ţinut încă din luna februarie, dar starea sa este în continuare disperată, relatează "La Repubblica"

Cea care a observat starea copilului a fost bona, care l-a însoţit în ambulanţă împreună cu tatăl lui, până la spitalul din Cavalese. Pentru că starea sa se agravase, micuţul a fost transferat cu elicopterul la spitalul din Trento.

Procuratura din Bolzano face investigaţii, părinţii şi bona sunt interogaţi

În dimineaţa accidentului, tatăl a ieşit cu maşina pentru a o conduce pe soţia sa la muncă. Copilul a fost lăsat în grija bonei, care, după jumătate de oră de la plecarea părinţilor, a observat că micuţul nu putea să respire. Femeia l-a sunat pe tătăl bebeluşului, care s-a întors de urgenţă acasă şi a chemat ambulanţa.

Medicii care au intervenit şi-au dat seama de situaţia gravă în care se află micuţul şi l-au transportat cu ambulanţa până la spitalul din Cavalese. Deşi medicii au încercat să facă tot ce era posibil omeneşte, copilul a intrat în comă.

Procurorul care a urmărit cazul a cerut poliţiei din Trento să-i interogheze pe părinţi, pentru a putea reconstitui cele petrecute.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite