Amenzi mari şi închisoare pentru proxeneţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarea adunare care va preceda Consiliul de miniştri, va fi examinat proiectul de lege cu titlul "Măsuri împotriva prostituţiei", cerut de Ministrul pentru Şanse Egale, Mara

În următoarea adunare care va preceda Consiliul de miniştri, va fi examinat proiectul de lege cu titlul "Măsuri împotriva prostituţiei", cerut de Ministrul pentru Şanse Egale, Mara Carfagna.

Noua propunere prevede că prostituţia va continua să nu fie o ilegalitate, dar practicarea acesteia este interzisă în locurile publice şi pe stradă. De asemenea, sunt prevăzute amenzi mari şi închisoare pentru proxeneţi.

Noutăţile

Clienţii prostituatelor vor putea fi pedepsiţi, conform noii propunei de lege, cu arest de la 5 la 15 zile şi amenzi de la 200 la 3.000 de euro. În plus, pentru proxeneţi sunt prevăzute pedepse cu închisoarea de la 4, la 8 ani.

Copiii care sunt obligaţi să se prostitueze

Se pregăteşte şi o normativă care-i va pedepsi dur pe cei care obligă copiii să se prostitueze. Pentru proxeneţii minorelor, este prevăzută pedeapsa cu închisoarea de la 6 la 12 ani şi amenzi de la 15.000 la 150.000 de euro

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite