Connect-R revine: "Deportările ţiganilor trebuie să continue!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Connect-R sursa: adevarul.ro
Connect-R sursa: adevarul.ro

După ce s-a declarat de acord, într-un interviu Euronews, cu expulzările ţiganilor din Franţa, Connect-R le-a spus jurnaliştilor spanioli de la El Mundo că "deportările trebuie să continue".

"Connect-R este pe val în România, piesa sa, Burning Love, a câştigat Premiul pentru cea mai bună melodie şi a fost nominalizată pentru MTV. Este ţigan, se mândreşte cu asta şi, cu riscul de a-i dezamăgi pe ai săi, afirmă că iniţiativa lui Sarkozy de a dărâma taberele ilegale de ţigani din Franţa este 'excelentă'", scrie cotidianul spaniol El Mundo, în ediţia de azi.

Potrivit cotidianului iberic, Connect-R "recunoaşte că nu a studiat muzica, dar crede că talentul său înnăscut l-a ajutat să înveţe să cânte la pian şi cu vocea fără niciun efort". "Mereu am ştiut că voi avea succes. De mic copil am ştiut că aparţin lumii spectacolului, unei lumi pline de culoare şi nu de numere", explică artistul român.

Află cu ce vedetă din România este comparat Connect-R

"Ţiganii de acum s-au schimbat mult, este dureros ceea ce se întâmplă. Se aşază la marginile marilor oraşe şi efectiv ne fac de râs", spunea Connect-R în interviul acordat Euronews. Acum, întrebat de El Mundo despre declaraţiile de atunci, cântăreţul şi-a întărit spusele, insistând: "Deportările trebuie să continue".

Cu toate acestea, Connect-R spune că nu este adevărat topicul care spune că nu există ţigan cinstit. "În primul rând, omul este opera lui Dumnezeu... Este adevărat că va mai trece un timp până poporul romani va găsi stabilitatea, dar sper la tot ce e mai bun", declară artistul.

Citeşte pe adevarul.es ce scrie "El Mundo" despre un alt ţigan român de succes - Mădălin Voicu

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite