În momentul naufragiului, căpitanul de pe Costa Concordia se distra cu o româncă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa italiană vorbeşte de o blondă de origine română sau moldovenească care se afla la cină cu căpitanul Schettino în momentul naufragiului

Presa italiană vorbeşte joi insistent despre o "misterioasă" tânără româncă ce îl însoţea pe căpitanul navei Costa Concordia în momentul în care nava a naufragiat. "Misterioasa" româncă, blondă, nu făcea parte din echipaj, dar nu figura nici pe lista pasagerilor, scrie publicaţia "Il Secolo XIX". Românca lua cina cu comandantul Francesco Schettino în momentul naufragiului. Publicaţia italiană susţine că un pasager a trimis redacţiei o poză în care comandantul poate fi văzut delectându-se cu mai tipuri de vin. Înainte de asta, căpitanul i-ar fi arătat româncei camerei de comandă a vasului.
Ieri seară, pe canalul Rai Tre, un supravieţuitor al naufragiului, Marco Monda, a povestit că la ora 21.15 se ducea cu soţia sa spre restaurantul de lux de la ultimul etaj al navei când l-a văzut pe comandant însoţit de două tinere, una brunetă. Le-a arătat celor două pe fereastra restaurantului insula Giglio. "A urmat panica: nava se înclinase mult, s-au stins toate luminile. Au fugit toţi", spune supravieţuitorul.
Potrivit ADN Kronos, Schettino ar fi recunoscut la interogatoriu că femeia în cauză era invitata unui alt ofiţer şi că a intrat într-adevăr în camera de comandă. O altă publicaţie, "Il Messaggero", scrie că tânăra era de fapt din Republica Moldova.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite