60 de răniţi în cutremurul din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cutremurul cu magnitudinea 6 produs duminică în largul coastei de sud-vest a Turciei a provocat rănirea a aproximativ 60 de persoane, relatează agenţia de presă Anatoolia, citată de AFP.

Cutremurul s-a produs la ora 12.44 GMT (15.44, ora României) în largul staţiunii balneare Oludeniz, frecventată de turişti britanici, situată în provincia Mugla, potrivit centrului seismologic din Kandilli (Istanbul).

Centrul de gestionare a situaţiilor de criză, AFAD, a anunţat că nu s-au înregistrat morţi în urma seismului.

Şeful Direcţiei de Sănătate din provincia Mugla, Cihan Teklin, a menţionat la rândul său că aproximativ 60 de persoane au fost rănite.

"Conform informaţiilor strânse, 59 dintre cetăţenii noştri s-au prezentat la spitale după cutremur, dintre care 54 la Fethiye", oraşul cel mai apropiat de Oludeniz, a declarat Tekin, citat de Anatolia. "Dintre ele, două au venit pentru o criză cardiacă", a adăugat el.

O persoană s-a rănit grav la cap după ce a sărit pe fereastră, de frică, a precizat Tekin. "O parte dintre persoanele internate în spital au venit pentru fracturi sau lovituri. Dar majoritatea au venit mai mult pentru tulburări psihice", a subliniat el.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite