Un primar din New Mexico a semnat beat contracte de un million de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce era în stare de ebrietate, un primar a semnat nouă contracte cu o companie din California. Martin Resendiz , primarul oraşului Sunland Park, este dat în judecată de către reprezentanţii companiei californiene, pentru suma de un million de dolari.

Primarul localitaţii din New Mexico a recunoscut că era beat în timp ce semna contractele şi că nu şi-a dat seama ce a semnat.
"Băusem prea mult în ziua în care am semnat şi nu am ştiut ce fac", declară acesta, care ocupă funcţia de primar din 2008.
Contractele au fost semnate cu o firmă de design arhitectural din California. Reprezentanţii companiei au dat municipalitatea în judecată, solicitând despăgubiri de 1 milion de dolari pentru neonorarea contractelor.
Înainte de a semna, primarul spune că a băut împreună cu reprezentanţii companiei. Acestia neagă acuzaţiile şi spun că primarul nu era beat.
Consilierul oraşului, Daniel Salinas, a declarat sub jurământ că era şi el în stare de ebrietate la semnarea contractului, după ce a băut cu primarul la un restaurant. În urma acestei declaraţii Salinas a fost demis.
Unul dintre avocaţii implicaţi în proces a spus că este pentru prima dată în cariera sa când cineva recunoaşte că a semnat un document în timp ce era in stare avansată de ebrietate, informează huffingtonpost.com

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite