A murit fostul preşedinte venezuelan Carlos Andres Perez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte venezuelean Carlos Andres Perez, a cărui popularitate a crescut odată cu economia ţării sale pe bază de ulei, care a confruntat revolte, o recesiune economică severă şi punerea sub acuzare în patria sa, a murit în Miami sâmbătă.

"Era vesel şi se simţea bine dimineaţă, când s-a trezit. Deodată a început să aibă dificultăţi în respiraţie.", a declarat Maria Francia Perez, fiica fostului preşedinte, potrivit cbsnews.com. Ea a spus că tatăl său a fost dus de urgenţă la spital, de către familie, unde a murit sâmbătă după-amiază.

Cealaltă fiică, Cecilia Victoria Perez, a spus că înmormântarea va avea loc în Florida de Sud. "Totul va fi aici în Miami. Dorinţa lui a fost să se întoarcă în Venezuela, dar acest lucru nu se va întâmpla, cel puţin până când nu va exista o schimbare de guvern."

Carlos Andres Perez, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat în octombrie 2003 în New York, după ce a suferit un accident vascular cerebral. După aceea, el a renuntat în mare parte să mai apară în ochii publicului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite