A încercat să introducă parfumuri contrafăcute în Bulgaria deghizată în poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă deghizată în poliţist a încercat să introducă parfumuri contrafăcute în Bulgaria, pe la vama Kapitan Andreevo, de la graniţa cu Turcia, arătând poliţiştilor de frontieră o legitimaţie românească ce ar fi aparţinut tatălui ei.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat la vamă pe sensul spre Bulgaria, într-o maşină ce semăna cu una a poliţiei şi era condusă de un cetăţean turc.

Ea a declarat oficialilor vamali că are 400 de parfumri şi s-a identificat cu o legitimaţie de poliţie românească şi o carte de vizită. Femeia a insistat că treacă graniţa fără alte controale şi fără să prezinte alte documente justificative pentru marfa pe care o transporta.

Vameşii bulgari i-au spus că parfumurile sunt în mod clar contrafăcute şi că le vor confisca, moment în care femeia s-a înfuriat şi a început să-i insulte şi să-i ameninţe cu demiterea pe ofiţeri, scrie Mediafax.

Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi ataşat de presă al unui ONG, iar legitimaţia pe care a arătat-o ar aparţine tatălui ei, un poliţist ieşit la pensie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite