Momente penibile la Oscar - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională scrie despre momentele penibile de la Oscar, prestaţia celor doi prezentatori, rochiile purtate de vedete, citate celebre şi performanţa înregistrată de Kathryn Bigelow.

Momente penibile la Oscar

Momentele Live de la ceremoniile de decernare a premiilor sunt mereu pline de surprize, dar pe măsură ce starurile au păşit pe covorul roşu la Premiile Oscar din această seară, au fost anumite momente ciudate. Miley Cyrus a venit însoţită de mama ei, care l-a sărut pe obraz pe un prezentator TV, potrivit Yahoo. "Mama ei parcă a scăpat de sub control", a declarat ulterior prezentatorul. De asemenea, întrebată cine a primit votul ei pentru cel mai bun regizor, Vera Farmiga, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, s-a grăbit să răspundă Kathryn Bigelow, înainte să-şi dea seama că l-a omis pe Jason Reitman, regizorul filmului la care era nominalizată (Up in the Air)!

Prezentatorii show-ului au destins atmosfera

Steve Martin şi Alex Baldwin au dat startul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar, destinzând atmosfera cu câteva glume aplaudate zgomotos de public. Referindu-se la sistemul de vot, Baldwin a spus: "Buletinele de vot sunt trimise la cei 6.000 de membri ai Academiei, după care sunt bifate de Price Waterhouse şi în final o nominalizează pe Meryl Streep"."Toată lumea vrea un Oscar, dar nu toţi îl pot lua! Vor fi femei nominalizate, dar tot Meryl Streep va câştiga", a adăugat şi Steve Martin. Localizându-l în sală pe regizorul Avatar, James Cameron, cei doi şi-au pus ochelari 3D, înainte de a pulveriza cu un spary de muşte efectele plutitoare din Avatar, scrie The Sun.

Paradă de modă la Oscaruri

De luni de zile au probat diferite rochii, au discutat cu designeri şi au fost la saloane de cosmetică. Toate astea, pentru a avea o apariţie splendidă pe covorul roşu la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar. Sandra Bullock a purtat o rochie lungă, argintie, uşor transparentă în partea de sus. "Rochia arată fantastic, nu eu", a declarat actriţa pentru Daily Mail, publicaţie ce a realizat o galerie foto cu rochiile actriţelor. În cele 40 de minute petrecute pe covorul roşu, starurile au fost servite cu şampanie, pe care au savurat-o recunoscători, au apreciat martorii.

Citate de la Oscar

Iată câteva dintre cele mai memorabile mulumiri ale starurilor câştigătoare - Times.
"Îi mulţumesc soţului meu că mi-a arătat că uneori trebuie să faci ceea ce este corect, şi nu ceea ce face toată lumea. Şi dragule, ai avut dreptate. "Acest rol nu se referă la cariera mea de actriţă, ci mi-a modelat viaţa într.un fel care mi-a permis să iubesc necondiţionat"-  Monique - cea mai bună actriţă în rol secundar. "Aş vrea să le mulţumesc şi să le dedic acest premiu tuturor trupelor: celor 115.000 care sunt în Irak, 12.000 în Afganistan, celor 30.000 de răniţi şi însă 4.000 care nu au mai reuşit să se întoarcă acasă"- Mark Boal, premiul pentru cel mai bun scenariu cu filmul "The Hurt Locker".

Kathryn Bigelow, prima femeie care a câştigat premiul pentru cel mai  bun regizor

Kathryn Bigelow a făcut istorie, devenind prima femeie care a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor, cu filmul "The Hurt Locker". După câştigarea premiului, Kathryn a reuşit cu greu să ajungă în camera dedicată presei, când a trebuit să se întoarcă pe scenă pentru a se alătura echipei pentru a primi un nou premiu. Filmul a câştigat şase premii din cele 9 nominalizări, scrie My Gloss.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite