Gaddafi nu era singurul obsedat sexual din familie. Fosta soție povestește despre Saif

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seif al-Islam a fost fotografiat la Zenten, după ce a fost dat jos din avion
Seif al-Islam a fost fotografiat la Zenten, după ce a fost dat jos din avion

Nadia, o femeie care pretinde că este fosta soție a lui Saif al-Islam, fiul lui Muammar Gaddafi, a povestit despre obsesiile sexuale ale acestuia și despre violența domestică la care a fost supusă.

Nadia l-a întâlnit pe Saif în perioada în care lucra ca striperiță la Moscova, potrivit Daily Mail.

Înainte de a se căsători cu Saif, a fost la Paris și a făcut o operație pentru a "redeveni" virgină. "Am încercat să am o viață normală de familie, dar Saif voia să trăiască asemenea unui burlac, să-și facă de cap cu femeile și iubea orgiile", a declarat ea pentru un ziar ucrainean.

Nadia a mai declarat pentru un ziar ucrainean: "Casa noastră arata ca un bordel; erau tot timpul prieteni de-ai lui Saif și foarte multe femei. Eu nu am fost tratată niciodată ca stăpână a casei. Nu eram deloc respectată. Saif lua droguri și nu se putea controla când era sub influența lor. Avea înclinații către perversiuni sexuale. Spre exemplu, îi plăcea să facă sex în public. Am înțeles că nu puteam să trăiesc alături de el".

Nadia, despre care se crede că ar avea 29 de ani, susține că relația s-a terminat după o ceartă oribilă care a avut loc într-un restaurant, în timpul căreia Saif a lovit-o cu bestialitate și apoi a aruncat-o de la etaj, însă a supraviețuit în mod miraculos. După acest incident a fost în comă 47 de zile. "Ultima dată l-am văzut pe Saif în 2008, când mi-a spus să ne împăcăm și să trăim din nou împreună, însă am refuzat", potrivit stirileprotv.ro

Dacă a făcut parte într-adevăr din familia lui Gaddafi, Nadia ar putea deveni un martor cheie în procesul lui Saif.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite