VIDEO Gaddafi jucându-se cu nepoata lui. Fostul lider libian întreabă: “Mă mai iubeşti?”. Fetiţa răspunde: “Nu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lui septembrie, a fost publicată o serie de fotografii vechi din albumul de familie al fostului preşedinte libian, Muammar Gaddafi, care apare în ipostaze total diferite de imaginea lui de tiran. O înregistrare video prezintă din nou latura umană a fostului lider de la Tripoli, în timp ce se joacă împreună cu nepoata sa.

O înregistrare video obţinută de Reuters îl arată de Muammar Gaddafi jucându-se cu una dintre nepoatele sale, informează CBS News.

Citeşte şi: FOTO Imagini inedite din viaţa de familie a lui Gaddafi

FIlmarea a fost făcută în 2005, în cortul din complexul rezidenţial Bab al-Aziziya, din capitala Tripoli. Gaddafi apare jucându-se cu una dintre nepoatele sale.

Îmbrăcat într-o bluză de trening de culoare albă şi pantaloni negri, liderul libian o întreabă de câteva ori pe nepoată: "Nu mă iubesti? Nu mă iubesti?". Ea răspunde "Nu" şi se îndepartează de el chicotind.

Între timp, pe canapea doarme nepotul lui.

"Cine e cel drăgut? Cine e cel drăgut? Spune-mi, cine e cel drăgut atunci?", insistă Gaddafi, în timp ce fetita îi pune mâna pe gură şi-i spune: "Ssshhhh, taci, nu face gălăgie!".

Gaddafi o mai întreabă pe copilă dacă îl iubeste pe celălalt bunic al ei, Khuwailde, la care ea arată cu degetul mare în sus, în sens afirmativ.

"Dar ce spui despre bunicul Al Fateh?", întreabă Gaddafi referindu-se la el însusi, şi, după ce fetiţa arată din nou cu degetul mare în sus, liderul libian spune: "Dumnezeule, e bine de data asta!"

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite