Gruparea care a răpit un copil în Pakistan, suspectată de comiterea altor 17 crime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea care a răpit un copil în Pakistane pentru răscumpărare, şi din care făcea parte şi o româncă, este suspectată de autorităţile pakistaneze de comitarea altor crime, relatează relatează cotidianul britanic Daily Mail, în ediţia electronică.

Potrivit detectivilor din Pakistan, două dintre victimele grupului ar fi şi două persoane pe care le-au răpit. Ofiţeri din serviciile de informaţii pakistaneze sunt de părere că răpirea băieţelului în vârstă de cinci ani a fost una comandată.

Forţele de ordine au declarat că membrii grupării erau capabili să-şi ducă la bun sfârşit ameninţarea privind "trimiterea copilului în bucăţi, prin poştă" tatălui sau ca îl vor mutila pe micuţul în vârstă de doar 5 ani, dacă nu se plăteşte o răscumpărare de 200.000 de lire sterline (aproximativ 220.000 de euro).

Trei dintre suspecţi au fost reţinuţi în urmă cu două zile, după un schimb de focuri cu poliţia, în satul Punjab, din Lala Musa. Înaintea lor, fuseseră arestaţă în satul Constanti din Catalonia doi bărbaţi pakistanezi şi o femeie româncă. Aceştia aveau asupra lor răscumpărarea primită de 110.000 de lire sterline (peste 120.000 de euro).

Concluziile autorităţilor se bazează pe descoperirea a 5.000 de cartuşe de muniţie, opt grenade, opt rachete şi mai multe paşapoarte false.

În cazul răpirii micuţului Sahil au fost arestaţi cel puţin şase membri ai grupului de răpitori în Pakistan şi trei în Spania. Poliţia este în căutarea altor două figuri foarte importante, între care şi bărbatul care a organizat răpirea. Potrivit detectivilor, una dintre cele două persoane căutate s-ar putea afla în Marea Britanie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite