ŞOCANT: Un israelian a trecut de mai multe ori cu maşina peste un palestinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palestinianul a fost scos cu greu de sub roţile maşinii
Palestinianul a fost scos cu greu de sub roţile maşinii

O înregistrare video prezentată de postul de televiziune Channel 2 arată un şofer israelian care trece cu maşina de mai multe ori peste un palestinian., anunţă AFP.

Bărbatul, unei israelience înjunghiată de un palestinian în Cisiordania a trecut de mai multe ori cu maşina peste corpul acestuia din urmă, care fusese rănit de un soldat israelian. Imaginile făcute publice de postul de televiziune Channel 2 arată un Mercedes gri, traversând mulţimea şi trecând de mai multe ori peste corpul palestinianului, înainte de a fi oprit de un poliţist.

Imaginile au fost filmate la scurt timp după ce palestinianul, înarmat cu un cuţit şi un topor, a rănit uşor un israelian şi o israeliancă la intrarea în colonia Kyriat Arba, din apropiere de Hebron. Palestinianul a fost rănit apoi grav de un glonţ tras de un soldat israelian.

Palestinianul, scos cu greu de sub roţile maşinii, a fost transportat la un spital din Ierusalim în stare gravă. Poliţia l-a arestat pe şofer, care urmează să fie pus sub acuzare pentru tentativă de crimă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite