Premierul israelian: Cine trage în noi va fi lovit cu o forţă imensă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul israelian Benjamin Netanyahu în cadrul întâlnirii Cabinetului
Premierul israelian Benjamin Netanyahu în cadrul întâlnirii Cabinetului

Într-o înregistrare video, prim ministrul Benjamin Netanyahu a acuzat Hamas  de atacuri criminale pe teritoriu israelian, ameninţând cu un răspuns "decisiv" în cazul lansării altor rachete pe viitor.

"În ultimele zile am asistat la trei atacuri criminale pe teritoriul israelian: un atac din Fâşia Gaza asupra oraşului Ashkelon şi aşezărilor din vecinătate Gaza, armata libaneză a atacat forţele de apărare israeliene în timpul activităţilor de rutină, iar un alt atac a vizat oraşele Eilat şi Aqaba în Iordania", a spus Netanyahu, citat de Jerusalem Post.

"Vreau să fie clar pentru Hamas şi guvernul libanez: nu ne testaţi determinarea de a proteja cetăţenii şi soldaţii israelieni. Politica noastră este clară: Israelul va răspunde şi va continua să răspundă la orice atac împotriva cetăţenilor şi soldaţilor săi", a adăugat premierul israelian.

În înregistrare, Netanyahu a subliniat cu tărie că "utilizarea teritoriului unei ţări terţe, care trăieşte în pace cu Israel, în scopul de a lansa rachete spre Israel, nu va ajuta Hamas să scape de responsabilitate."

"Cine trage în cetăţenii israelieni, indiferent de loc, va fi lovit cu o forţă imensă", a ameninţat Netanyahu.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite