VIDEO O deputată israeliană i-a aruncat unui coleg din Knesset un pahar cu apă-n faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O deputată în Knesset (parlamentul Israelian) s-a enervate atât de tare pe un coleg al ei din alt partid încât i-a aruncat un pahar cu apă direct în faţă.

Şedinţă furtunoasă a Comisiei de Educaţie din Parlamentul israelian! Anastassia Michaeli, o deputată din partea partidului naţionalist ,,Yisrael Beiteinu" (Israel este căminul nostru) a fost atât de iritată de discursul unui coleg al său socialist, Raleb Majadele, încât s-a ridicat furioasă de la masa discuţiilor, a luat un pahar plin cu apă şi i l-a aruncat în faţă şi apoi a părăsit sala de şedinţe.

Să-ţi fie ruşine!

Totuşi nu a părăsit sala de şedinţe înainte, scrie cotidianul ,,Haaretz", de a striga ca din gură de şarpe „Să-ţi fie ruşine!". Nu este clar care este motivul care a dus la acest conflict, însă Michaeli susţine că deputatul a jignit-o.

Lipsă de respect

,,Mă aştept de la un bărbat să se poarte respectuos cu orice femeie", a declarat Michaeli, precizând că i-a aruncat colegului paharul cu apă în faţă ca să se mai calmeze.

Acuzaţii de rasism

Majadele, deputat musulman a declarat postului public de radio israelian că deputata a avut un comportament rasist şi că nu s-ar fi comportat la fel cu un ales evreu al Knesset-ului.

VIDEO - vedeti cum îi aruncă deputata paharul cu apă în faţă colegului ei la minutul 1.42

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite