VIDEO Halloween: Obama, pregătit să primească micii monştri la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Albă va deveni... portocalie în noaptea de 30 spre 31 octombrie, pentru tradiţionala petrecere de Halloween. Iar preşedintele Barack Obama şi Prima Doamnă, Michelle, vor primi elevi de la 17 şcoli pentru a-i trata cu dulciuri.

După care, vor da şi o petrecere pentru copiii militarilor. E a treia oară de când actualul loc atar de la Casa Albă dă o asemenea petrecere. Pregătirile sunt încă în toi. Decoraţiunile - de la pânzele de păianjen cu care e împodobită peluza până la sculptarea şi pictarea dovlecilor în forme fioroase - sunt gata, dar bucătarii muncesc încă din greu la preparea bunătăţilor care să umple coşul copiilor.

Musafirii vor fi întâmpinaţi şi speriaţi de actori deghizaţi în personaje care să provoace groaza, va avea loc o paradă a dovlecilor.

Cu umor, preşedintele Obama a dezvăluit în emisiunea lui Jay Leno că a avut o mică divergenţă cu Prima Doamnă pe tema dulciurilor. Michelle Obama promovează alimentaţia sănătoasă, însă de data asta, liderul de la Casa Albă a rugat-o să facă o excepţie şi să pună şi ceva "bun şi dulce" în pacheţele. Imitând un copil supraponderal supărat că primeşte fructe uscate, Obama a explicat că i-a zis soţiei sale "Ştii, o să înceapă să arunce cu ouă în Casa Albă dacă o ţii tot aşa. Ar trebui să pui şi nişte dulciuri, ciocolată sau ceva". Jay Leno a râs, audienţa a râs. Obama va afla la întoarcere dacă a râs şi soţia sa.

Cert este că anul acesta, fiecare pachet va conţine şi o punguţă de "bomboane M&M Casa Albă" şi prăjiturele. Dar mâncarea sănătoasă nu e uitată de tot - vor fi şi punguţe cu fructe uscate.

Urmăreşte aici pregătirile de Halloween de la Casa Albă

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite