VIDEO/FOTO Accident tragic: Îngropat de viu trei metri sub nisip a scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent american a fost salvat după ce a fost îngropat de viu sub nisip în timp ce săpa un tunel pe o plajă din Califonia.

Matt Mina, un tânăr în vârstă de 17 ani, a supravieţuit după ce a fost îngropat sub trei metri de nisip pe plaja din Newport, Califonia, scrie DailyMail.

Zeci de pompieri, poliţişti, salvamari şi voluntari au săpat timp de 30 de minute pentru a-l salva pe tânărul originar din Free Union,Virginia.

Accident a a vut loc în timp ce Matt care se afla împreună cu mai multi prieteni pe plajă a încercat să sape mai multe tuneluri interconectate între ele.

image

Dupa ce a fost salvat, Matt a declarat ziariştilor că "am crezut că voi muri, nu mă aşteptam să fiu salvat. Nu ştiam nici dacă cineva m-a auzit tipând. A fost înspăimântător".

image

Oficialii susţin că băiatul a supravietuit mişcându-şi capul dintr-o parte în alta, pentru a crea pungi de aer. "Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să rămân în viaţă", a spus Matt Mina.

image

Poliţia din California a lansat un avertisment pentru cei care sapă tuneluri pe plajele din Orange County, fenomen ce reprezintă un nou trend printre tinerii americani.

VIDEO

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite