VIDEO Un avion s-a prăbuşit în Noua Zeelandă: nouă persoane şi-au pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit şi a luat foc, la doar 50 de metri distanţă de locuinţa unui pompier şef, în Noua Zeelandă, în apropiere de gheţarul Fox.

"Avionul a explodat în urma impactului", a declarat pompierul lângă a cărui locuinţă s-a prăbuşit aparatul de zbor. El a povestit că a ieşit din casă şi s-a îndreptat către avion pentru a vedea dacă există supravieţuitori. "Era destul de clar că nimeni nu ar fi putut supravieţui dacă se aflau în interior", a povestit pompierul.

Cinci localnici şi patru turişti cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani (un cetăţean irlandez, unul englez, unul australian şi unul german) se aflau la bordul avionului care a explodat la scurt timp de la decolare.

Aparatul de zbor care aparţinea operatorului Skydive New Zealand îi transporta pe cei patru turişti veniţi pentru paraşutism către ceea ce trebuia să fie aventura vieţii lor, deasupra gheţarului Fox, considerat unul dintre cela mai frumoase locuri naturale din Noua Zeelandă.

Potrivit New Zeeland Herald, printre victime se află şi directorul companiei, Rod Miller.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite