Un milion de lire pentru Cherie Blair

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia fostului premier britanic spune că va încasa mai mult decât soţul său pentru un volum autobiografic O afacere foarte avantajoasă pentru soţia lui Tony Blair. Cherie, soţia

Soţia fostului premier britanic spune că va încasa mai mult decât soţul său pentru un volum autobiografic

O afacere foarte avantajoasă pentru soţia lui Tony Blair. Cherie, soţia fostului prim-ministru al Marii Britanii, a încheiat o înţelegere pentru a-şi publica memoriile. Autobiografia ei va fi lansată în octombrie 2008. Observatorii politici îi aşteaptă cu nerăbdare dezvăluirile, având în vedere reputaţia sa de a face gafe din când în când.

Cherie Blair este sigură că va avea încasări mai mari decât cele rezultate din vânzarea autobiografiei soţului său, potrivit "Reporter Online". Volumul autobiografic este programat pentru a fi lansat abia peste un an, după cum a anunţat editura care a încheiat înţelegerea cu soţia fostului premier britanic, Tony Blair, Little Brown Book Group.

Se spune deja că va fi "un portret cald, intim şi adesea foarte amuzant al unei familii care a trăit în circumstanţe deosebite". Autobiografia va prezenta viaţa avocatei specializată în Drepturile Omului, Cherie Blair, născută la 23 septembrie 1954, de la copilăria trăită în Liverpool până la viaţa ei ca soţie de prim-ministru, din Downing Street numărul 10.

Observatorii politici abia aşteaptă

Anul trecut, Cherie a apărat, fără succes, dreptul unui liceean de a purta vestimentaţia tradiţională de musulman. De asemenea, a afirmat că tortura nu este acceptabilă şi că probele obţinute cu ajutorul acesteia nu ar trebui acceptate de tribunal.

Observatorii politici vor examina cu atenţie tot ce va spune despre relaţiile dintre soţul ei şi succesorul acestuia în Downing Street numărul 10, Gordon Brown. La vârsta maturităţii, de 52 de ani, Cherie Blair are încă reputaţia de a gafa din când în când. Acum un an, fiica actorului Anthony Booth a declarat fără reţinere: "Este o minciună", auzind afirmaţiile fostului ministru de finanţe, Gordon Brown, potrivit cărora ar fi apreciat conlucrarea cu Tony Blair. Cherie nu a mai recunoscut această exclamaţie, dată publicităţii de un jurnalist.

Memoriile lui Tony

Nu de mult, Tony Blair a anunţat şi el că îşi publică memoriile. Pentru că sunt în joc mulţi bani, fostul premier a apelat la serviciile avocatului care a gestionat publicarea autobiografiei lui Bill Clinton. Volumul biografic al fostului locatar din Downing Street numărul 10 va fi lansat de editura Harper Collins.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite