O tânără l-a lovit pe tatăl său cu maşina deoarece conducea fără ochelarii de vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără ce conducea fără ochelarii de vedere l-a lovit cu maşina pe tatăl său care mergea pe o pistă specială pentru pietoni.

Britanie Wagner, 21 ani, din Florida, a fost oprită la ora 1 dimineaţa de poliţie, fiind informată că a produs un accident soldat cu victime şi că a fugit de la faţa locului.

Potrivit Daily Mail, tânăra le-a povestit poliţiştilor că a crezut că a lovit un animal sau un sac de gunoi, motivând astfel fuga sa de la locul accidentului.

În momentul în care ofiţerul a anunţat-o că lovise o persoană, Britanie a început să plângă, spunând: "O, Doamne, l-am lovit pe tata". Fata a afirmat că şi-a dat seama că este tatăl său, nu pentru că l-a recunoscut, ci pentru că ştie că el merge mereu pe acea stradă liniştită şi nu foarte circulată.

Într-adevăr, victima era Oliver Wagner, 42 ani, care merge des pe acea rută ce ducea la o sală de biliard pe care o frecventa. Tatăl fetei a fost internat pentru răni minore, iar după externare a achitat cauţiunea de 5.000 de dolari pentru a o elibera pe Britanie.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite