Mariah Carey a fost prezentă la Festivalul de Film de la Capri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diva a prezentat filmul ¨Precious¨, produs de către Lee Daniels, în care Mariah apare fără machiaj, interpretând rolul unei asistente sociale.

Potrivit agenţiei de presă ¨ANSA¨, în cursul nopţii de ieri, 28 decembrie, Mariah Carey a fost prezentă la Festivalul Internaţional de Film de pe insula Capri. Cântăreaţa a prezentat filmul ¨Precios¨ al lui Lee Daniels, în care interpretează rolul unei asistente sociale. Filmul lui Daniels a fost lansat în 2009 şi a încasat peste 21 de milioane de dolari în America. În ¨Precious¨, Mariah Carey îşi face apariţia fără machiaj, lăsându-şi adevărata vârstă să se vadă.


¨Îmi doresc ca participarea mea la acest film să îmi deschidă porţile către o nouă carieră. Sper să am des posibilitatea de a interpreta personaje ca acesta pe viitor. Nu vreau să fiu Mariah Carey care se interpretează pe ea însăşi. Îmi doresc să fiu o actriţ㨠a declarat diva, potrivit ¨TG Com¨.


Mariah Carey a fost în centrul atenţiei în Italia şi în luna noiembrie, când au fost publicate fotografii care o înfăţişau la filmările ultimului său videoclip. Presa din Peninsulă a comentat faptul că diva câştigase foarte mult în greutate.

Vezi aici VIDEO şi FOTOGRAFIILE care au şocat tabloidele italiene

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite