VIDEO O prezentatoare TV din Libia, susţinătoare a lui Gaddafi, strigă în direct: “Cu această armă mor sau ucid astăzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canalele mass-media controlate de preşedintele Muammar Gaddafi dezmint declaraţiile rebelilor care au luat cu asalt capitala de jure a ţării, Tripoli, funcţionând în continuare ca o maşină de propagandă a statului. O prezentatoare de la televiziunea naţională a apărut pe sticlă cu o armă în mână, avertizând că sunt gata să devină martiri pentru a apăra oraşul de insurgenţi.

Rebelii libieni sunt tot mai aproape să obţină prăbuşirea regimului lui Muammar Gaddafi, în fruntea statului de peste 41 de ani. Ei au luat cu asalt Tripoli într-unul dintre cele mai puternice atacuri de la iscarea revoltelor. Trei dintre fiii liderului libian au fost capturaţi, potrivit declaraţiilor unuia dintre liderii insurgenţilor.

Totuşi, în ciuda situaţiei limită în care se află regimul lui Gaddafi, mass-media controlate de acesta îşi fac datoria ca maşină de propagandă a statului.

La televiziunea naţională, o prezentatoare a apărut cu o armă în mână pe care o agita strigând că e dispusă să moară decât să lase canalul pe mâna rebelilor, scrie "The Telegraph".

"Cu această armă, mor sau ucid astăzi. Nu veţi prelua controlul asupra televiziunii, asupra Tripoli sau a Libiei. Suntem toţi înarmaţi şi vrem să devenim martiri", a avertizat prezentatoarea.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite