O jurnalistă franceză a primit un apel de revendicare a crimelor din sud-vestul Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O jurnalistă de la France 24 a primit în cursul nopţii de marţi spre miercuri un apel de revendicare, luat în serios de anchetatori, de la un bărbat care se prezenta drept autorul crimelor comise la Montauban şi Toulouse (sud-vestul Franţei), a declarat o sursă familiară cu dosarul, citată de AFP.

Redactorul şef al France 24 a fost audiat în această noapte. Există elemente care se leagă", "destul de precise", chiar dacă "trebuie încă verificate", a afirmat sursa, precizând că apelul a durat "unsprezece minute".

Jurnalista care a primit apelul, care nu a putut fi contactată pentru comentarii, a luat imediat legătura cu autorităţile.

Nivelul maxim de alertă terroristă a fost instituit în sud-vestul Franţei după crimele comise aparent de aceeaşi persoană, pe parcursul mai multor zile. Aceeaşi armă şi acelaşi scuter furat au fost folosite la 11 martie pentru uciderea unui militar la Toulouse, apoi, patru zile mai târziu, pentru uciderea altor doi militari la Montauban şi luni în atacul de la un colegiu evreiesc din Toulouse, soldat cu patru morţi, dintre care trei copii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite