Juan Carlos îi cheamă pe spanioli la unitate - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de astăzi scrie despre chemarea la unitate a regelui Juan Carlos, fractura de femur a unui cardinal de la Vatican sau suspendarea a doua schioare din Rusia. Printre alte subiecte, preşedintele clubului Leicester este urmărit penal, iar federaţia germană a susoendat un arbitru-asistent.

Juan Carlos îi cheamă pe spanioli la unitate. Regele Juan Carlos i-a chemat pe spanioli să se unească în faţa unor provocări ca recesiunea, terorismul sau schimbarea climatică, joi, în tradiţionalul său mesaj de Crăciun care, pentru prima oară, a fost difuzat de televiziunea publică bască, transmite Xinhua.

Fractură de femur pentru cardinalul Etchegaray.
Cardinalul francez Roger Etchegaray şi-a fracturat femurul în busculada provocată de o femeie care l-a împins pe papă şi l-a făcut să cadă la începutul slujbei de la miezul nopţii la Vatican, a anunţat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, citat de The New York Times. Cardinalul, în vârstă de 87 de ani, a fost spitalizat la spitalul Gemelli din Roma, a precizat părintele Lombardi.

Două schioare din Rusia, suspendate până în 2011. Două schioare de fond din Rusia, tripla campioană olimpică Julia Cepalova şi tânăra Natalia Matveeva, care au fost depistate pozitiv la EPO în ianuarie 2009, au fost suspendate până în 2011, a anunţat Federaţia internaţională de schi (FIS), transmite RIA Novosti.

Preşedintele clubului Leicester, urmărit pentru fraudă fiscală. Preşedintele clubului englez de fotbal de divizia secundă Leicester, Milan Manaric, este urmărit penal pentru fraudă fiscală, faptele pentru care este incriminat petrecându-se în timpul în care a fost preşedinte la Portsmouth (între 1998 şi 2006), au anunţat avocaţii săi, notează BBC.

Federaţia germană a suspendat un arbitru-asistent. Federaţia germană de fotbal l-a suspendat pe Cetin Sevinc, un arbitru asistent, bănuit de manipularea rezultatelor unor meciuri, în cadrul anchetei privitoare la trucarea jocurilor din campionatelor de fotbal din această ţară, noteză The Independent.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite