Gaddafi a fugit din Libia? Un convoi de maşini blindate a trecut graniţa cu Algeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coloană şase maşini blindate a trecut, ieri, din Libia în Algeria, scrie agenţia oficială egipteană care citează o sursă militară libiană din rândul rebelilor. Potrivit sursei citate, convoiul ar ar putea să transporte oficiali libieni de rang înalt şi chiar pe liderul Muammar Gaddafi.

Un convoi de şase maşini marca Mercedes a trecut, vineri, graniţa Libiei şi a pătruns pe teritoriul algerian, informeată Reuters Africa. O sursă a Consiliului militar libian din localitatea Ghadames, situată la frontiera cu Algeria, a declarat agenţiei de presă Mena din Egipt că este posibil ca autoturismele să fi transportat oficiali ai Guvernului şi chiar pe preşedintele Muammar Gaddafi.

Nu s-a putut confirma pentru moment această informaţie pe lângă alegerieni sau libieni.

"Şase maşini blindate Mercedes au intrat în această dimineaţă de vineri în oraşul Ghadames", a afirmat Mena, citând o sursă a Consiliului militar libian în această localitate, situată la frontiera cu Algeria.

Maşinile au fost escortate până la intrarea lor în Algeria de o "brigadă" (katiba) militară proguvernamentală, a continuat aceasta, adăugând că rebelii nu au putut să o urmărească din cauza lipsei de muniţie şi echipamente.

"Credem că (maşinile) transportă oficiali libieni de rang înalt, posibil pe Gaddafi şi fiii acestuia", a continuat sursa citată, potrivit AFP.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite