Acestea sunt talismanele norocoase ale vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fermecătoare, pline de succes şi de bani, vedetele ar face totul ca să primească şi puţin ajutor supranatural. Sunt superstiţioase şi au talismane de care nu se despart niciodată.

Celebri, talentaţi şi, mai ales, foarte bogaţi. Actorii, cântăreţii sau sportivii au modul lor de a forţa „mâna" norocului. Cu sau fără prea multă muncă, ei încearcă şi alte căi de a "îmbuna" destinul. Îşi folosesc farmecul şi profită de puterea supranaturală a unor amulete pe care le poartă în permanenţă cu ei.

 Dacă aceste lucruri au sau nu puterea de a chema norocul rămâne o enigmă, dar este clar că, în viaţa lor, norocul a fost „convins" să nu mai plece.

Cristiano Ronaldo, unul din cei mai sexy jucători de fotbal, nu intră pe teren fără rozariul ( mătănii) pe care îl poartă întotdeauna la gât şi pe care îl sărută de trei ori.

Cântăreaţa mexicană Paulina Rubio recunoaşte că nu se desparte de o brăţară roşie care o fereşte de pericole şi de cei care-i vor răul.

Şi Angelina Jolie este adepta forţelor supranaturale norocoase. Actriţa păstrează o fiolă cu sângele ei şi al primului soţ, prin intermediul căreia poate comunica, potrivit actriţei, cu ex-ul.

Vezi aici şi alte vedete care au talismane ciudate ce le poartă noroc

Citeşte mai multe despre superstiţiile în noaptea dintre ani AICI

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite