Un şofer a împuşcat mortal 6 pasageri şi a rănit alţi 16, în Egipt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autobuz aparţinând unei companii de construcţii din Egipt a împuşcat mortal şase persoane şi a rănit alte 16 după ce a deschis focul asupra lor, au declarat surse din serviciile de securitate egiptene.

Şoferul, care îi transporta pe muncitori către un şantier în apropiere de Cairo, a oprit autobuzul dintr-o dată şi a deschis focul asupra pasagerilor, au declarat sursele citate. 

"Şoferul autobuzului firmei Arab Contractors transporta 22 de muncitori şi angajaţi din oraşul Haoudmdia (situat la circa 30 de kilometri vest de Cairo) către locul de muncă, la Gizeh. El a oprit brusc maşina în apropiere de satul Meniel Chiha", la 20 de kilometri sud de capitala egipteană, au afirmat sursele citate.

"După aceea, a scos o armă automată şi a deschis focul asupra pasagerilor autobuzului, omorând pe loc şase dintre ei şi rănind alţi 16, care au fost transportaţi la spital", au precizat oficiali din serviciile de securitate egiptene.

Atacatorul a fost reţinut de poliţie, dar motivele care l-au determinat pe şofer să deschidă focul nu sunt cunoscute. Pasagerii autobuzului au afirmat că şoferul a suferit recent o depresie nervoasă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite