O româncă şi un om de afaceri maltez, liderii unei reţele de trafic de droguri, au fost arestaţi în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din Malta şi iubita lui româncă au fost arestaţi în Brazilia pentru trafic de droguri, după ce forţele de ordine i-au surprins ascunzând cinci kilograme de cocaină într-un aparat de aer condiţionat care urma să ajungă în Marea Britanie.

Duncan Petroni, în vârstă de 37 de ani, şi Silvia Stănică, de 29 de ani, au fost arestaţi, joi, la Curitiba, în timpul unei operaţiuni comune a Poliţiei Federale din Brazilia şi a Agenţiei americane Anti-drog, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al poliţiei braziliene, Marcos Coren.

ONU: Cum apare România pe harta rutelor de tranzit în traficul de droguri din Europa?

Omul de afaceri maltez şi românca sunt suspectaţi că ar fi liderii unei reţele de trafic de droguri care transporta substanţe stupefiante din Brazilia către Malta şi alte ţări europene.

Marcos Coren, citat de publicaţia "Times of Malta", a menţionat că cele cinci kilograme de cocaină confiscate aveau ca destinaţie Marea Britanie. Cei doi reţinuţi vor rămâne în arestul poliţiei şi riscă până la 15 ani de închisoare, dacă instanţa de judecată îi va găsi vinovaţi.

Maltezul se mândreşte pe Facebook cu familia pe care o are alături de româncă

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite