Un neurochirurg francez, la căpătâiul lui Kim Jong-Il

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chirurg francez a plecat la Phenian pentru a-l îngriji pe Kim Jong-Il, după ce a fost contactat la Paris de fiul cel mare al liderului nord-coreean. Starea de sănătate a “liderului

Un chirurg francez a plecat la Phenian pentru a-l îngriji pe Kim Jong-Il, după ce a fost contactat la Paris de fiul cel mare al liderului nord-coreean.

Starea de sănătate a “liderului iubit” face în continuare obiectul multor zvonuri, după ce acesta a lipsit de la marea paradă din 9 septembrie, organizată pentru a marca împlinirea a 60 de ani de la instaurarea regimului de la Phenian. Potrivit autorităţilor sud-coreene, Kim a suferit un atac cerebral.

Postul japonez de televiziune Fuji TV a difuzat ieri imagini filmate săptămâna trecută la Paris cu un bărbat prezentat ca fiind Kim Jong-Nam, fiul cel mare al lui Kim Jong-Il.

Potrivit postului, Kim Jong-Nam a mers la un spital parizian al cărui nume nu este menţionat, pentru a se întâlni cu un neurochirurg ce s-a deplasat imediat la Phenian, sub escortă nord-coreeană. Fuji TV a  transmis o înregistrare cu medicul, fără a-i preciza numele, filmată în aeroportul Charles de Gaulle. Neurochirurgul a declarat că merge la Beijing, punct de trecere obligatoriu pentru pasagerii care vor să ajungă în Coreea de Nord. (AFP).

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite