Un elicopter s-a prăbuşit în Mexic: cel puţin cinci victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cunoscut om de afaceri din Mexic se află printre victimele accidentului
Un cunoscut om de afaceri din Mexic se află printre victimele accidentului

Cel puţin cinci persoane, printre care şi un cunoscut om de afaceri din sectorul telecomunicaţiilor, şi-au pierdut viaţa duminică seară în oraşul Ciudad de Mexico, potrivit Serviciului de Protecţie civilă locală, informează Reuters.

Trupurile neînsufleţite a cinci persoane au fost găsite printre rămăşiţele elicopterului care s-a prăbuşit în jurul orei locale 20.35. Printre victime se numără pilotul şi cei patru pasageri, precum şi întreprinzătorul Moises Saba, în vârstă de 46 de ani, acţionar în special la TV Azteca, a doua staţie de televiziune din Mexic, conform declaraţiilor eliberate de Elias Moreno Brizuela, şeful Serviciului de Protecţie civilă al capitalei mexicane.

Ar putea exista şi o a şase victimă, aflată în casa pe care elicopterul, aparent al familiei Saba, s-a prăbuşit, în înălţimile oraşului, venind de pe aeroportul din Toluca, situat la 50 km de capitală, potrivit sursei.

Saba şi trei dintre apropiaţii săi au făcut o escală la Toluca venind de la New York, iar autorităţile nu exlud posibilitatea ca elicopterul să-şi fi redus altitudinea din cauza ceţii care acoperea colinele din Ciudad de Mexico.

Moises Saba a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Mexic, activităţile sale fiind extinse în industriile textilă, imobiliară şi în telecomunicaţii. Acesta a participat fără succes în 2007 la licitaţia pentru achiziţionarea companiei aeriene Aeromexico.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite