VIDEO Se luptă cu leul în cuşcă pentru a scoate Egiptul din criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al-Sayed al-Essawy în cuşca leului
Al-Sayed al-Essawy în cuşca leului

Rareori românii au ocazia să facă sau măcar să admire gesturi de patriotism, aşa că astăzi am hotărât să vă prezentăm un caz special din Egipt, ţară care a fost zguduită recent de o puternică revoluţie care a dăunat foarte mult turismului, sursa de venit principală de acolo.

Presa internaţională prezintă constant poveşti ale egiptenilor care după revoluţie s-au trezit cu veniturile cel puţin înjumătăţite din cauză că turiştii străini nu mai au curajul să pună piciorul pe teritoriul lor, în urma mişcărilor violente care au avut loc.

Cu toate acestea, se pare că egiptenii nu se lasă şi vor să demonstreze că ţara lor merită în continuare apreciată, în ciuda celor petrecute.

Ca exemplu în legătură cu acest spirit civic, dacă-i putem spune aşa, vi-l prezentăm pe Al-Sayed al-Essawy, în vârstă de 26 de ani, care a avut curajul să intre în cuşca unui leu de 303 kilograme, tocmai pentru a atrage atenţia asupra sa şi pentru a-i motiva pe turişti să vină din nou în Egipt, după cum a declarat chiar el.

Citeşte articolul integral pe click.ro

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite