VIDEO Un avion s-a prăbuşit pe o stradă din Sydney, provocând moartea a două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin două persoane au fost ucise în accidentul unui avion de turism de mici dimensiuni, care s-a prăbuşit şi apoi a explodat, marţi, pe o stradă din Sydney, în apropierea unei şcoli, a anunţat poliţia, citată de AFP.

Cinci persoane, între care şi şcolari, aflate în stare de şoc după ce au asistat la accident, au primit îngrijiri, a precizat un reprezentant al poliţiei, Ray King, informează Mediafax.

Avionul s-a prăbuşit pe o stradă pietonală din Sydney şi a lovit un stâlp de electricitate, apoi a explodat şi a fost cuprins de flăcări.

Şoferul unei maşini care ducea copii la şcoală a reuşit să efectueze manevre pentru a evita un accident şi, aflat în stare de şoc, a primit îngrijiri.

"Credem că cel puţin două persoane care se aflau la bordul avionului au fost ucise", a declarat King, precizând că "în mod miraculos, nici şcoala din apropiere, nici vreo locuinţă nu au fost avariate".

"Şoferul maşinii a văzut avionul şi s-a oprit imediat", a adăugat King, precizând că "autovehiculul a fost avariat de fragmente".

Accidentul s-a produs chiar înainte de începerea cursurilor la şcoală.

"Avem noroc că accidentul nu s-a produs o jumătate de oră mai târziu pe un teren de joc", a declarat pentru postul ABC Cheryl McBride, directorul şcolii Canley Vale.

Accidentul a provocat o importantă pană de electricitate, afectând mii de case.

Conform poliţiei, avionul de mici dimensiuni decolase cu aproximativ 20 de minute înainte de producerea accidentului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite