La 12 ani candidează la preşedinţia iraniană: "Voi muta israelienii în Hawaii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kourosh Mozouni a spus că vrea să interzică jocurile pe computer şi să mărească salariile taţilor iranieni pentru ca mamele să nu mai fie nevoite să muncească.

"Mamele, copiii şi tinerii mă vor vota" a spus băiatul, citat de Press TV, deşi candidatura lui a fost respinsă pentru că în Iran un candidat la prezidenţiale trebuie să fie ori politician ori cleric şiit care să fi împlinit vârsta de 18 ani.

Elevul iranian a mers la începutul lunii să se înscrie în cursa pentru prezidenţiale de mână cu tatăl său şi cu un program politic pe care îl flutura în faţa fotoreporterilor.

Mozouni a spus că ar negocia cu preşedintele Statelor Unite ale Americii să cumpere Hawaii şi să îi mute acolo pe israelieni astfel încât palestinienii să trăiască liniştiţi pe teritoriile lor.  "Voi cumpăra Hawaii, locul de naştere al lui Obama şi voi trimite acolo israelienii pentru ca aceştia să nu mai omoare copii în Gaza", a spus tânărul candidat.

El a mai promis că va face o lege care să interzică mamelor să muncească timp de cinci ani de la naşterea copilului.

Potrivit ministerului de Interne iranian, peste o mie de candidaţi s-au înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale din iunie.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite