Vlad Filat: „Vor fi atacuri şi mai mari asupra mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat, premierul Republicii Moldova
Vlad Filat, premierul Republicii Moldova

Premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a reacţionat la declaraţia scandaloasă lansată la adresa sa de către preşedintele interimar Mihai Ghimpu.

„Începând cu ziua de astăzi vor fi atacuri şi mai mari asupra mea şi a partidului pe care îl conduc“, şi-a început Filat discursul.

Acesta a vorbit în continuare despre afirmaţiile făcute de Ghimpu şi a precizat că acestea pot afecta imaginea Republicii Moldova. „Cei care fac asemenea afirmaţii ar trebui să înţeleagă că semnarea tratatului a avut loc în context european. Toţi actorii politici sî-şi continue activitatea, dar să aibă grijă ce impact au declaraţiile pe care le fac asupra Republicii Moldova ca şi stat. Dacă vor să conteste tratatul, să o facă“, a încheiat Vlad Filat, conform jurnal.md.

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a declarat marţi că premierul Vlad Filat nu a avut mandatul necesar pentru a semna tratatul privind regimul de frontieră cu România. În plus, Ghimpu a calificat acordul drept unul ilegal şi neconstituţional.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite