Vanessa, femeia care-l plânge pe fiul lui Gaddafi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul lui Muammar Gaddfi, Mutassim, a fost executat cu sânge rece de rebeli, stârnind un val de euforie în rândul libienilor. O italiancă îl plânge. Este vorba de Vanessa Hessler, un top-model renumit pentru frumuseţea răpitoare.

Libienii sărbătoresc moartea colonelului libian Muammar Gaddafi şi a fiului său Mutassim, ambii executaţi de rebeli. Top-modelul italian Vanessa Hessler (23 de ani), imaginea reclamelor unei companii de telefonie a povestit, în premieră, revistei ,,Diva e Donna" despre cei patru ani de dragoste cu Mutassim Gaddafi (†34). Fiul lui Gaddafi a fost executat de rebeli pe 20 octombrie.

Patru ani de dragoste pasională

Vanessa Hessler şi Mutassim Gaddafi, pe un iaht la Porto Cervo, în 2008

Mutassim şi Vanessa, pe un iaht, la Porto Cervo, în 2008

,,Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Este foarte trist ce s-a întâmplat acolo", a mărturisit Hessler. „Cu Mutassim am trăit o poveste de dragoste pasională. Am rupt relaţia cu el înainte de începerea revoltelor în Libia (n.r. - în februarie).

Vanessa şi Mutassim Gaddafi, în 2005, la Festivalul de Film de la Veneţia

Cei doi îndrăgostiţi, în 2005, la Festivalul de Film de la Veneţia

,,Erau oameni normali"

Frumoasa italiancă susţine cu ochii în lacrimi că ,,familia Gaddafi, fraţii lui Mutassim, nu erau aşa cum i-a prezentat presa europeană. Erau oameni absolut normali", a declarat ea, precizând că ,,libienii nici măcar n-au ştiut ce fac când l-au executat pe colonelul Gaddafi şi pe fiul acestuia.

Mutassim Gaddafi

Mutassim Gaddafi, înainte să fie executat

„Mă gândesc la fiica lui Muammar Gaddafi, Aisha şi la micuţii ei. Să nu-i lase pe toţi să fugă din ţară este un act de cruzime", a mai spus tânăra.


Vanessa Hessler
În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite