VIDEO Vezi cum fură preşedintele Cehiei un stilou în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate în Chile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video care surprinde momentul în care preşedintele ceh, Vaclav Klaus, sustrage un stilou şi îl bagă discret în buzunar în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate în Chile a devenit foarte populară pe YouTube, informează AFP.

Înregistrarea, preluată de la televiziunea publică cehă, a fost deja vizionată pe YouTube de 550.000 de ori.

Citiţi şi:

VIDEO O pisică a furat 600 de obiecte în trei ani

Preşedintele Cehiei era aşezat la un birou alături de omologul său chilian Sebastian Pinera. În timp ce preşedintele chilian îi ura bun-venit, Klaus a deschis caseta în care se afla stiloul, l-a examinat cu atenţie, l-a băgat sub masă, apoi a dus o mână în buzunar, după care s-a închis la sacou şi a pus iar mâinile pe masă, dar fără să aibă ceva în ele.

La scurt timp, preşedintele Cehiei a închis caseta.

Vaclav Klaus, în vârstă de 69 de ani, preşedinte al Cehiei din 2003, fost premier în perioada 1993 - 1997, este obişnuit cu conferinţele de presă şi cu întâlnirile oficiale, notează AFP.

Preşedintele a recunoscut că a luat un stilou, afirmând că " este un lucru comun în cadrul unui eveniment". El a subliniat, însă, că nu este unul cu peniţă de aur, ci unul obişnuit, relatează site-ul Novinky.cz.

Difuzarea înregistrării a inspirat organizarea unei colecte pe Facebook, participanţii fiind îndemnaţi să trimită stilouri la biroul preşedintelui până pe 2 mai pentru că, potrivit iniţiatorilor, Klaus "nu are, evident, cu ce să scrie".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite